16 okt. 2012

La via églésé



l’ôlyo
la sal

treuille la féna
















8 kommentarer:

  1. Tror du själv på "kvinnan som gudinna"? Jag menar på fullt allvar. Patetiskt.

    SvaraRadera
  2. Det vore bättre att skilja på den kristna julen och på tomtejulen. Eftersom julen kulturellt
    så dominerar december är det bättre att inkludera alla i en fest som är sekulär. De flesta svenskar är sekulära i alla fall så skip jesus och krubban kommunalt. Frediksdal har rätt. Jesus hör hemma i kyrkan.
    Kvinnan som gudinna representerar väl en avgud.

    SvaraRadera
  3. Att fira jul utan Jesus är ännu ett stort steg mot islamiseringen.svenskarna tror att de är klokare då de påstår att de sekulära men de sover och sover djupt.Tro mig !svenskarna har valt att bli muslimer och det sker snabbt.

    SvaraRadera
  4. Sverige ger efter för muslimernas krav som blir fler och fler för varje dag.Sverige är ett förlorat land.Snart får vi höra böneutropen från alla håll.Hög tid att lämna detta eländiga land!

    SvaraRadera
  5. Svenska kyrkan har redan valt att politisera sig och väljer att engagera sig för Hamas, broderskapsrörelsen, vilken föreskriver Sharia. Varför då stöta ut de muslimer som finns
    här från de svenska traditionerna.Om svenska kyrkan vill styrka sig och vinna anhängare
    ska den kanske koncentrera sig på den kristna traditionen och inte på politik och tomte kommersialism. Svensk tradition och religion är inte samma sak och kanske är det på tid att skilja på kyrka och stat.Ska vi ha jesus så följer också symboler för kwansa,islam,
    minorah, etc... Det är inte Jesu födelse vi firar med skinka och Kalle Anka. Dags för Sverige att catch up.

    SvaraRadera
  6. Att fira jul utan jesus är inte ett steg mot islamiseringen. Det är ett steg mot att skilja religion och stat. Om vi säger nej till kristna symboler i allmänna sammanhang kan vi också säga nej till andra religiösa symboler i samhällssammanhang där de inte passar.

    SvaraRadera
  7. Jesus är ju förövrigt en profet inom islam, så att ta bort Jesus är att avislamisera.

    SvaraRadera
  8. Julstjärnor är inte så starka symboler. Man kan sälja både 5 spetsiga stjärnor och 6 spetsiga stjärnor. Svenskarna använder ju båda utan att veta skillnaden.
    På konserthuset kan man ha en kristen konsert eller blanda tonerna om man vill inkludera och integrera.

    SvaraRadera